Veilig delen (via Caseware Cloud)

Veilig delen

Vanaf AuditCase versie 10.9 is er functionaliteit toegevoegd waarmee gemakkelijk een bestand gedeeld kan worden met een contactpersoon op een veilige manier. Dit bestand wordt dan niet via e-mail naar de contactpersonen verstuurd, in plaats daarvan ontvangen contactpersonen een link naar uw Caseware Cloud omgeving met daarin de bestanden die u heeft gedeeld.

 

Sjabloon

Om te beginnen heeft u een 'veilig delen' sjabloon nodig. Maak een sjabloon aan en kies bij het veld template type voor het type 'veilig delen'.
Sla het sjabloon op. U bent nu klaar om de functionaliteit te gebruiken.

 

 

Bestand veilig delen

U kunt een nieuw correspondentie stuk maken om te beginnen met veilig delen in AuditCase. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit proces te starten tijdens het antwoorden op een e-mail vanuit Outlook. In de sjabloon selectie kiest u voor zojuist aangemaakte sjabloon. Druk op aanmaken.

In het nieuwe document is het toevoegen van een bijlage een verplichting. U kunt dit vanaf deze versie doen door een dossierstuk uit het dossier te kiezen of direct een bestand van uw schijf te uploaden.

 

 

Op de volgende tab hoeft u alleen nog te kiezen met welke contactpersonen u het bestand wilt delen. Er zal in Caseware Cloud automatisch een bericht worden aangemaakt waarin alle bestanden die u gaat delen bij elkaar gebundeld zijn. In dit bericht kunt u een onderwerp en eventueel extra tekst opnemen.

 

 

 

 

Nadat het correspondentiestuk afgerond is, kan het worden verstuurd. De contactpersonen ontvangen hiervan automatisch een e-mail met daarin een link naar naar dit bericht.

 

 

 

 

 

 

Mogelijk gemaakt door Zendesk