Automatische taken - Introductie

Onlangs hebben we in AuditCase nieuwe functionaliteit toegevoegd voor de inrichting van 'automatische taken'. Hier is ook een blog over verschenen: https://www.caseware.nl/blog/auditcase-wordt-veel-slimmer

 

De basiswerking van het systeem wordt hieronder in uitgelegd. Er kunnen zogenaamde 'gebeurtenissen' worden ingericht op basis waarvan een 'actie'  kan worden ingesteld in AuditCase. Het systeem ertussen bekijkt welke acties dit allemaal precies zijn en verzorgt de verwerking.

mceclip1.png

Dit lijkt wellicht complex, maar het fijne van dit systeem is dat er in principe maar twee beperkingen zijn aan wat u allemaal kunt automatiseren: welke 'gebeurtenissen' kunt u gebruiken en welke 'acties' kunt u instellen?

 

Inmiddels zijn we ook weer een paar versies verder na de eerste introductie en nemen de mogelijkheden iedere keer een beetje toe zodat u steeds een paar stappen verder kunt zetten in de automatisering van uw kantoor.

 

De applicatiebeheerder heeft toegang tot de inrichting van deze automatische taken in AuditCase en dit zit onder de module Beheer:

mceclip0.png

 

 

Zie ook het volgende artikel over Automatische taken: Gebeurtenissen en filters

Mogelijk gemaakt door Zendesk